Hormonale balans

Tags
hormonale balans, hormoon balans
Over dit project
WAT JE LEERT

Met het programma Hormonale balans leer je hoe je jouw hormonen weer terug in balans kunt brengen. Het balanceren van je hormonen is belangrijk om weer lekker in je vel te gaan zitten. Naast dat je de betere versie van jezelf leert kennen, leer je ook om goede keuzes te maken. Daarnaast leer je waarom de keuzes die je in het dagelijkse leven maakt zorgen voor je klachten.

HORMONALE BALANS

Je merkt dat je de laatste tijd niet lekker in je vel zit. Als je last hebt van de volgende klachten, dan weet je zeker dat je hormonen wel een zetje in de goede richting kunnen verdienen:

OVER DIT PROJECT

Prikkelbaar
Stemmingswisselen
Slechte huid (uitbraken rond om je periode)
Acne
Opvliegers
PMS
Eet buien
Niet mogelijk om af te vallen, terwijl je al van alles hebt geprobeerd
Burn-out
Moe zijn inclusief niet wakker kunnen worden in de ochtend
Laag libido
Mensen die veel slaap nodig hebben
Koude handen en voeten
Dun haar, droge huid of slechte nagels
Mensen die snel gestresst zijn en hier niet van af komen
Hoofdpijn die op bepaalde tijden zich voordoet (met regelmaat)
Gebrek aan energie (vaak gedurende de dag)
Oestrogeen dominantie

WANNEER IS DIT IETS VOOR MIJ?

Veel mensen denken dat ze pas naar hun hormonen moeten kijken op het moment dat ze daadwerkelijk gediagnosticeerd zijn met een ziekte. De gezondheid van je hormonen heeft te maken met de gezondheid van het gehele lichaam. De vraag is dan vaak niet of dit geschikt is voor jou, maar meer wanneer jij er klaar voor bent om je gezondheid aan te pakken. Dit is voor iedereen verschillend. Veel mensen realiseren zich niet dat het hebben van een goede lever functie cruciaal is om een goede hormonale balans te kunnen hebben. De cursus is gemaakt met als doel hormonale problematiek begrijpelijk te maken voor mensen die hierin geen achtergrond hebben. De cursus is instap niveau.

Don`t copy text!