Cliënten

Welkom op het cliënten portaal van Thinking outside your borders. Hier vindt u de documentatie terug die mogelijk nodig is om een traject te kunnen starten.

Uitleg cliënten dossier

Sinds de zomer van 2020 heeft de Nederlandse overheid verplicht gesteld om een eigen online account te hebben. Op dit account kunt u ten alle tijden kunt inloggen om uw gegevens in te zien. Dit account heeft een beveiligde server waarop uw privé gegevens veilig worden bewaard. Het account wordt namens u aangemaakt en kan tevens worden gedeactiveerd als u niet langer wenst dat deze gegevens opgeslagen zijn. In dit geval kunt u een email sturen met het verzoek de gegevens te wissen. Dit valt onder uw recht van de AVG wet. Thinking outside your borders maakt gebruik van Practicebetter en IntakeQ voor het opslaan van de gegevens. Beide bedrijven hebben de benodigde certificaten om de gegevens te beveiligen die de Nederlandse wet als eis stelt.

Het intake formulier is niet langer beschikbaar via thinking outside your borders i.v.m. de nieuwe eisen. Let op: het is nog steeds belangrijk om het intake formulier uiterlijk 3 dagen voor het ingaan van de afspraak toe te sturen. Dit is nodig om een goed op maat gemaakt plan te kunnen maken. Helaas kan zonder deze gegevens het intake gesprek niet doorgaan.

MSQ & voedingsdagboek

De MSQ score wordt ingezet voor elk consult. Dit betekent dat je voorafgaand aan het consult elke keer de MSQ score invult. Hierdoor kan er goed worden gemeten welke klachten afnemen en hoe de algehele gezondheid bevorderd gedurende de periode. Het is niet erg als je begint met een hele hoge score. Dit betekent dat er veel dingen spelen in het lichaam en dat er veel dingen aangepakt dienen te worden. Het is de bedoeling dat de score langzamerhand steeds verder en verder afnemen.

Het voedingsdagboek is geen verplichting. Er wordt enkel met een voedingsdagboek gewerkt op het moment dat iemand bepaalde onverklaarbare klachten heeft. Daarnaast wordt het ook ingezet om een beter voedingspatroon te creëren. Het is hierbij wel belangrijk te vermelden of er bepaalde klachten plaatsvinden tijdens het consumeren van bepaalde voeding en of er voedsel intoleranties zijn.

Don`t copy text!